Program


A mocsár szépe

A mocsár szépe

Az előadás hossza: 45 perc, szünet nélkül
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 11:00

A történet egy kis tavacska partján játszódik. Semmi különös gondolnánk, de ebben a picike élettérben ugyanúgy zajlik az élet, mint az emberek között. Először is ott a hernyó. Ő a címszereplő, a mocsár szépe. Hernyóként kezdi a pályafutását, majd bebábozódik, végül a darab vége felé szép lepkévé válik. Zsémbes, hepciás alak, aki utálja a változásokat, a beletörődés pedig végképp nem tartozik az erősségei közé. Barátja a Vízililiom, balga egy nőszemély, amúgy bájos hajadon, tele jó szándékkal, amiket remekbeszabott tanácsok formájában tukmál folyamatosan a környezetére.
Mintha már láttunk volna ilyen embereket ugye?
Hát sokan vagyunk így ezzel, hogy nem szeretjük igazán a változásokat, na de változni kell, méghozzá nem mindig az elképzeléseink szerint, mert néha a maga kedvére alakít minket az élet.
A darab egy óra felhőtlen kacagás, tele helyzetkomikummal, játékossággal zenével fűszerezve. Igaz családi előadás, amiben a gyerekektől a felnőttekig minden korosztály megtalálja a humort a maga számára.

írta és rendezte PÁLFALVI DOROTTYA
Hernyó/Fecskefarkú Szender DÖGEI MÁTYÁS,
Vízililiom TALJÁN VIOLETTA
Teknőc CHRISTIAN CLAUSEN
Vizitök RADICS RÉKA
Mocsári Hibiszkusz SANDRA MARTIN PAVON
Mocsári Áfonya DESICS TEODÓRA

Ajánlatunk


Jentl Nagy Anikó színművész monomusical előadása

Urbán Erotika 18+ Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás. A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását.

A darab 2177-ben játszódik, miután az emberiség kihalt és csak a magyarok élték túl a katasztrófát. A maroknyi túlélő egyetlen esélye, ha képesek leszámolni utolsó ellenségükkel: a szerelemmel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This