Program


Történet az egérlyukból

Történet az egérlyukból

Történet az egérlyukból

A HoldonGolf Projekt előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 4. szerda, 19:30

"Mi a jobb? Az olcsó boldogság vagy a magasztos szenvedés? - teszi fel a kérdést a paradoxonok embere, a saját maga által kreált "egérlyukban" önkéntes száműzetését töltő férfi. Számára az önkínzás gyönyör, a tudatosság betegség, az abnormális pedig normális. Ő az, aki tettek helyett gondolkodik, holott azt vallja: a gondolkodás eredménye tehetetlenség.
Ez a furcsa alak áll most elénk, hogy megossza velünk az egérlyukban összegyűjtött gondolatait. Szarkasztikusan élcelődve, olykor megalázkodva, olykor dühös felsőbbrendűséggel szembesít minket a modern kor emberének legelemibb ellentmondásaival. A történet végére pedig azt is megtudhatjuk, miért zárkózott be végleg az ellentmondások embere éppen akkor, amikor áttörhette volna a szabadság előtt álló utolsó falat.

Dosztojevszkij odúlakó antihőse a megjelenés után 150 évvel sem vesztett semmit mondanivalójának aktualitásából, sőt. Az egyént körülvevő világ zavarodottsága, a társadalmi különbségek, az elidegenedés azóta tovább fokozódtak, ezáltal az egérlyuk filozófiája még pontosabban és elevenebben képes megragadni minket.

A színpadi változat szövege F. M. Dosztojevszkij: Feljegyzések az egérlyukból című műve alapján, Makai Imre fordításának felhasználásával készült.

Az előadás hossza: 70 perc

Ajánlatunk


Tizenegyes kórterem (az RS9 Színház előadása)

Urbán Erotika 18+ Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás. A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását.

Elég színdarab készült már az etikátlan monogám kapcsolatokról, a Többszörös Orgazmus című produkciójával tehát az etikus nem-monogám kapcsolatok lehetőségeit járja körül. A "poliamória" vagyis sokszívűség olyan szexuális szubkultúra, ahol a szerelemnek nem előfeltétele a kizárólagosság, sem szexuális sem érzelmi értelemben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This