Program


Ahogyan a víz tükrözi az arcot
2

Ahogyan a víz tükrözi az arcot

A mozaikos szerkezet zenés betétek, virtuóz módon illusztrált chatbeszélgetés, mantraszerű szövegrészletek és néma jelenetek által, villanásszerűen nyújt betekintést a fiatalok, szülők és tanárok életébe, konfliktusaiba és harcaiba. Explicit és allegorikus módon egyaránt jelenik meg benne a mindennapi erőszak, a hiányérzet, a szeretetéhség, a frusztrációk és a generációk egymás iránti értetlensége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 19:00

2010-ben egy fiataloknak szóló színházpedagógiai táborban az Osonó Színházműhely társulata megkérte a résztvevőket, hogy osszák meg az őket érintő, vagy általuk észlelt jellegzetes társadalmi, családi vagy személyes kérdéseket. 12 fiatal 78 problémát írt össze, majd a műhelyek során ezeket közösen feldolgozták, és ezek a történetek adták a létrejövő szövegkönyv alapját. Ennek a közös „gyűjtésnek”, majd az azt követő munkafolyamatnak lett az eredménye az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás.

A fent leírt alkotói folyamatból következően, az előadás tematikai vázát fiatalok személyes történetei képezik, így az a fiatalokat érintő társadalmi problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét járja körbe.
Az évek során az előadás sokat csiszolódott, ám az alapvető forma és az üzenet változatlan maradt. A mozaikos szerkezet zenés betétek, virtuóz módon illusztrált chatbeszélgetés, mantraszerű szövegrészletek és néma jelenetek által, villanásszerűen nyújt betekintést a fiatalok, szülők és tanárok életébe, konfliktusaiba és harcaiba. Explicit és allegorikus módon egyaránt jelenik meg benne a mindennapi erőszak, a hiányérzet, a szeretetéhség, a frusztrációk és a generációk egymás iránti értetlensége.

 

Közreműködők: 

Mucha Oszkár

Mihácsi Veronika

Hubbes Mátyás

Bocsárdi Panna

Kurkó Karolina

Kalotai MátéRendezte: Fazakas Misi

Ajánlatunk


Tizenegyes kórterem (az RS9 Színház előadása)

Mariella Mehr Svájcban élt, jenis írónő volt. A cigány nép harmadik legnagyobb európai kisebbségeként tartják számon a jeniseket, akik a biológiai népirtás áldozataivá váltak, mely 1926-ban vette kezdetét és csak 1975-ben ért véget Svájcban.

Milyen titkokat fedezhetünk fel egy-egy rejtett gesztusban, amelyek sokszor elvesznek a hétköznapi események ismétlődése közepette? Walters Lili, Dékány Barnabás előadása.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This