Program


BeLőLeM VaLaKi #2

BeLőLeM VaLaKi #2

BeLőLeM VaLaKi #2
Juhász Orsolya Anna és Horváth Bálint estje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 16. szombat, 19:00


Horváth Bálint dalai és zongoraművei Juhász Orsolya Anna és Horváth Bálint előadásában

„A dal, a megzenésített vers műfaja nem mondható tipikusnak a kortárs komolyzenén belül. A jelen művek sem a megszokott hozzáállással készültek, sokféle hatást magukon viselnek a népzenétől a romantikus dalhagyományon át a zenei közelmúltig.
E dalok több mint 15 éve íródnak. Néha évekig érlelődik egy-egy szeretett vers zenei megfogalmazása, máskor egy váratlan pillanat hívja elő. Magyar, angol, német nyelvű szövegek egyaránt szerepelnek köztük, korban is változatos a kínálat.
Juhász Orsolya Annával sokfelé elvittük már őket szerte a Kárpát-medencében, sőt azon túl is. Talán elmondható, hogy a közönség mindenütt talált bennük valamit, ami kedvére való volt, akár maguk a kompozíciók, akár a szövegek, vagy az előadás terén.”

Juhász Orsolya Anna énekesnő és Horváth Bálint zeneszerző műsora most Budapesten, a Vallai Kertben hallható. A koncerten elhangoznak Horváth Bálint régebbi és újabb megzenésített versei és zongoraművei.
Juhász Orsolya Anna (énekesnő, karnagy, zenetanár) folyamatosan dolgozik együtt kortárs zeneszerzőkkel, nevéhez számos ősbemutató kötődik. Horváth Bálint (zeneszerző, zeneszerzés-tanár) szóló-, kamarazenei, szimfonikus zenekarra írott művei elhangoztak szinte valamennyi jelentős hazai kortárs zenei fórumon.

Az előadás hossza: 70 perc

Ajánlatunk


Francia sanzonest, amelyben közismert és közkedvelt Edith Piaf-sanzonok és önéletrajzi vallomások elevenítik fel Piaf szenvedélyekkel, nagy mélységekkel és magasságokkal teli életét, és idézik elénk Párizs, valamint a Montmartre hangulatát.

Elég színdarab készült már az etikátlan monogám kapcsolatokról, a Többszörös Orgazmus című produkciójával tehát az etikus nem-monogám kapcsolatok lehetőségeit járja körül. A "poliamória" vagyis sokszívűség olyan szexuális szubkultúra, ahol a szerelemnek nem előfeltétele a kizárólagosság, sem szexuális sem érzelmi értelemben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This