Program


Ismerjetek meg! - Képek Petőfi Sándor életéből

Ismerjetek meg! - Képek Petőfi Sándor életéből

Tentanyaló baka, házitanító, deberák vándorszínész, kosztos diák, színházi szolga, súgó, kellékes, színlap másoló, szakács, könyvtáros, balkezes, férj és szerelmes, színész és segédszerkesztő, őrnagy és költő és még mi minden lehetett volna… és lett, ami lett nemzeti hős.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 8. szerda, 19:30

Petrovics Alexander, Borosttyán, Örömfi Vidor, Pönögei Kiss Pál, avagy Petőfi a kimeríthetetlen bordalos és szerelmes, depresszív és világfölgyújtó, dermedt és lángoló, földönfutó, hazátlan, otthontalan senki, ki olykor hitelbe lakott és jó emberek adományából tengődött, betegen, éhesen kutyagolva be majd egész Magyarországot. Tentanyaló baka, házitanító, deberák vándorszínész, kosztos diák, színházi szolga, súgó, kellékes, színlap másoló, szakács, könyvtáros, balkezes, férj és szerelmes, színész és segédszerkesztő, őrnagy és költő és még mi minden lehetett volna… és lett, ami lett nemzeti hős.

Nohát, akkor uzsgyi, lássuk csak!!

"Aki dudás akar lenni pokolra kell annak menni." Petrovics Alexander verses pokoljárása egy ülésben, avagy hová legyen a gyermek, ha az apja már lemondott róla? Miből lesz a cserebogár, a …sárga... és aztán  a nemzeti hős?

Petőfi Sándor versei és levelei, Ferenczi Zoltán, Illyés Gyula, Jókai Mór, Mikszáth Kálmán, Kerényi Ferenc, Osztovics Szabolcs írásai alapján írta és előadja Vass György



Hang: Koleszár Bazil Péter
Fény: Csáki Rita
Díszlet: Vadász István
Rendező: Koleszár Bazil Péter

Az előadás hossza: kb. 100 perc

2024. május 7. kedd 19:30 Nyilvános főpróba / RS9 Színház, Színházterem
2024. május 8. szerda 19:30 BEMUTATÓ ELŐADÁS / RS9 Színház, Színházterem

Ajánlatunk


A mostohafiába beleszerető Phaedra története a görögöktől egészen napjainkig foglalkoztatja az alkotókat, akik más és más megközelítésekből teszik fel a kérdéseiket a történet kapcsán: hogyan szeretünk? Mi történik, ha nem szeretnek minket? Merre tart az ember az életében, a világban?

Urbán Erotika 18+ Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás. A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását.

Elég színdarab készült már az etikátlan monogám kapcsolatokról, a Többszörös Orgazmus című produkciójával tehát az etikus nem-monogám kapcsolatok lehetőségeit járja körül. A "poliamória" vagyis sokszívűség olyan szexuális szubkultúra, ahol a szerelemnek nem előfeltétele a kizárólagosság, sem szexuális sem érzelmi értelemben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This