Program


MAGYAR-ÉLET Irodalmi Fesztivál 2.nap
2

MAGYAR-ÉLET Irodalmi Fesztivál 2.nap

A középpontban az ÉLET hívószóra érkezett és hozott művek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 19:00

15:00 – Műhelymunka

Az érdeklődők számára nyilvános színházi munka a Fiatal Drámaírók háza által gyűjtött és legjobbnak ítélt két-három maximum 15 perces színpadi szövegekből. Az érdeklődők megtekinthetik, hogyan lesz egy írott szövegből színpadi szöveg.

19.00 – Felolvasás

Fekete Ádám és Erzsébetváros irodalmi ösztöndíjasainak szövegeiből, az ÉLET téma köré rendezve. A szövegek között beszélgetés a szerzőkkel az ÉLETről, műveik keletkezéseiről.

20.30 – Kötetvásárlási lehetőség és dedikálás.

21.00 – Az Élet témára készült műhelymunkák bemutatása a közönségnek.

22.00 – A közönség és a szerzők, akiknek a műveiből felolvastak, egy gyors fórum keretein belül eldöntik melyik a nap legjobb 15 perces színpadi szövege.

Ajánlatunk


A darab 2177-ben játszódik, miután az emberiség kihalt és csak a magyarok élték túl a katasztrófát. A maroknyi túlélő egyetlen esélye, ha képesek leszámolni utolsó ellenségükkel: a szerelemmel.

Mariella Mehr Svájcban élt, jenis írónő volt. A cigány nép harmadik legnagyobb európai kisebbségeként tartják számon a jeniseket, akik a biológiai népirtás áldozataivá váltak, mely 1926-ban vette kezdetét és csak 1975-ben ért véget Svájcban.

"Az örmény David Yengibarian 1995-től Magyarországon folytatta zenei tanulmányait, és hamarosan az egyik legkeresettebb jazz- és világzenei előadóvá és zeneszerzővé vált. Eddig öt saját lemezt jelentetett meg (ebből kettőt a BMC Records gondozásában), továbbá számos színházi- és filmzenét komponált."

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This