Program


Pepita Playback - Ajándék mellyel meglepem...

Pepita Playback - Ajándék mellyel meglepem...

Az előadáson a nézők személyes (ajándékozással kapcsolatos) történeteit dolgozzuk fel, úgy, hogy amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk-festjük a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 18. szerda, 19:30

a Pepita Playback Társulat előadása

Ajándékok színe és fonákja; adni, vagy kapni, vásárolni, vagy készíteni?; a legfurcsább ajándék; kinek ajándék?; angyalfia, vásárfia; életem legszebb ajándéka, ajándékkultusz, ajándékoznijóóó!; nagy évvégi adok-kapok; ajándék-cserebere; ajándékvadászat; ajándék lónak ...; mit hozott a nyuszi, mit tojott a Mikulás? És te hogyan?

Alkotók:
Abonyi Dávid, Kunos Vera, Maróti Dénes, Rózsa Dániel, Simon Judit, Somogyi Bea, Sütöri Ágnes, Szendrei Andrea, Varga Zoltán

Az előadás hossza: 90 perc

Ajánlatunk


Előadásunk, mely jórészt Frida írásaira, műveire, valamint Lorca-szövegekre épül ennek az egyedi, kivételes életútnak szubjektív hangulatú megragadására tesz kísérletet.

Elég színdarab készült már az etikátlan monogám kapcsolatokról, a Többszörös Orgazmus című produkciójával tehát az etikus nem-monogám kapcsolatok lehetőségeit járja körül. A "poliamória" vagyis sokszívűség olyan szexuális szubkultúra, ahol a szerelemnek nem előfeltétele a kizárólagosság, sem szexuális sem érzelmi értelemben.

ZORD IDŐK Az RS9 Színház előadása. Kemény Zsigmond Zord idő című regénye alapján írta: Lábán Katalin.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Pin It on Pinterest

Share This