Program


Scott Joplin: Treemonisha

Scott Joplin: Treemonisha

Scott Joplin: Treemonisha
A Mezítlábas Opera Társulat előadása.

A Mezítlábas Opera a Kisképző kórusának társulata, amely idén immár a nyolcadik operaelőadását készítette el. Céljuk, hogy megmutassák, hogy az opera műfajában a nagy színpadokon kívül is van élet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 2. péntek, 18:00

 

Scott Joplin, a világ legismertebb ragtime-jainak szerzője életében egyetlen operát írt, a szokatlan, őszinte és néha meghökkentő mesét, a Treemonishát. A mű különleges helyét az életműben mi sem bizonyítja jobban, minthogy a szerző egyik utolsó befejezett műve, és Joplin egyetlen igazi előadást sem láthatott megvalósulni, hiába szorgalma azt.

Az elzárt kis faluban játszódó történet középpontjában egy közösség és egy család áll, mely a jóra törekszik, és a tudatlanság, a hiedelmek és a lustaság ellen küzd. A mese kellékei a mágikus kalap, a titkokat őrző fa és egy ármányos csaló, azonban a női bölcsesség és tisztánlátás úgy látszik, ezúttal mindent legyőz…

 

Szereplők:
Benkő-Benczúr Anna
Márton Luca
Brindzik József
Nagy Réka Janka
Kálnai Viola
Beliczky Márton
Tuan Thanh Mai
Szentandrási-Szabó Lola
Nyikos Katalin
Máthé Adél
Zykov Lili
Rosta Ilona
Birkás Zsófia
Bizzer Mátyás
Zsadányi Sára

 

Zongorán közreműködik, zenei asszisztens: Velki Luca
Zenei vezető: Tóth Árpád
Rendező: Pavelcze István

 

 

 

Ajánlatunk


Egy nő és négy férfi története az I. Világháború idején játszódik Bécsben illetve egy Bécs környéki szanatóriumban. Téma: boldogságkeresés, férfi-nő kapcsolat, a szerelem reménytelensége, szüntelen vágy az eltűnt illetve soha el nem ért teljesség után.

Majmir Production: Lepecsételt Rejtéy Egy dráma, amely a híres iráni író, Sadegh Hedayat történelmi darabja (Parveen Daughter of Sasan) alapján készült.

A darab 2177-ben játszódik, miután az emberiség kihalt és csak a magyarok élték túl a katasztrófát. A maroknyi túlélő egyetlen esélye, ha képesek leszámolni utolsó ellenségükkel: a szerelemmel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Pin It on Pinterest

Share This